Ingezonden persbericht


Persbericht voor onmiddellijke verspreiding
Mechelen - Belgie, Maastricht - Nederland 05/30/2008 00:00

Het Belgische The Foodmaker opent zijn eerste
fast-casual restaurant in Nederland ! (Maastricht)

Met bijna 20 vestigingen is The Foodmaker de grootste Belgische restaurantketen die zich specialiseert en pioniert in een snelle en gezonde lunch en snack. ( fast-casual )

The Foodmaker bezorgt zijn klanten een eerlijke eetervaring op basis van uitgebalanceerde gerechten met natuurlijke verse producten. Netjes voorverpakt in milieuvriendelijke verpakking en uitgestald voor zelfbediening zodat er geen tijd verloren gaat aan wachten op bediening of bereiding. Alles supervers en klaar voor onmiddellijke consumptie in het restaurant, op kantoor, onderweg of tijdens het shoppen.

Het strakke rustgevende interieur en de verse gezonde kant en klaar gerechten van The Foodmaker zijn uniek en zorgen voor dat rust- en kwaliteitsmoment tijdens het eten in deze steeds sneller draaiende leefwereld. Een gezond, snel, ontspanend en gevarieerd eetmoment, daar draait het allemaal om bij The Foodmaker.

Ook in Nederland !
The Foodmaker brengt zijn unieke gezonde fast-casual concept nu ook naar Nederland met een eerste verkoopspunt in Maastricht. Ook hier lekkere en gezonde gerechten op basis van superverse en natuurlijke ongeraffineerde producten met een maximaal behoud aan vitaminen, mineralen en vezels. Dit zonder extra toevoeging van bewaarmiddelen, smaak- en/of kleurstoffen.

Het assortiment bestaat ondermeer uit vers belegde baguettes en boterhammen, salades en pastamaaltijden, sushiwraps, quiche, verse soep en zoete snacks als muffins en brownies. Naast een groot aantal gekende drankjes zijn er ook de supergezonde in huis gemaakte smothies en vruchtensappen.

De locatie en inrichting van dit eerste The Foodmaker restaurant in Nederland is al even uniek en perfect geïntegreerd in zijn omgeving en het karakter van het gebouw. Ook hier uiteraard weer veel aandacht voor die snelle, rustgevende en vooral gezonde eetervaring van The Foodmaker.

Online en op kantoor !
Moet het nog sneller en is er nog minder tijd verliezen ? Dan kan de lunch ook aan huis gebracht worden. The Foodmaker levert zijn verse gezonde maaltijden na bestelling via de website www.thefoodmaker.nl of telefonisch ook aan kantoren en bedrijven. Alle info op www.thefoodmaker.nl

Open op zondag !
The Foodmaker - Maastricht is niet enkel tijdens de werkdagen open, maar ook op zaterdag van 09u. tot 18u. en op zondag van 12u. tot 18u. Zo kan iedereen die snel, gemakkelijk en toch gezond wil eten, ook tijdens het weekend terecht bij The Foodmaker in Maastricht.

The Foodmaker Maastricht
Gubbelstraat 8, bus A01
6211 CE Maastricht NL
Tel: +31(0)43-3510286
Fax: +31(0)43-3510287
E-mail: maastricht@thefoodmaker.nl
Elke weekdag open van 08u. tot 19u. en op donderdag tot 21u. Zaterdag open van 09u. tot 18u. en zondag van 12u. tot 18u.

----------
Noot aan de redactie -

Ingezonden persbericht