4e American Roots Route Festival Venlo


VENLO, 20080407 -- Voor de vierde keer is de organisatie van de American Roots Route Venlo er weer in geslaagd een super programma neer te zetten. Op 30 mei spelen vanaf 21:30 uur op diverse plaatsen in de binnenstad van Venlo regionale, nationale en internationale artiesten die de Amerikaanse Roots in hun muziek laten weerklinken.

Op deze swingende avond laten onder andere de regionale bands the Hounddogs, Funk'd en 4-Watt, de nationale bands Kingsize Playboys, Bart Oostindie band en Freeride band en de internationale artiest Ian Annesson het beste van het beste horen.

De organisatie is bijzonder trost dat steeds meer bands de American Roots Route Venlo aangrijpen om hun nieuwste cd te presenteren. In de nieuwste editie van het festival zal de uit Venlo afkomstige Junior Marvel zijn nieuwe nummers presenteren. Ook Ian Annesson heeft net een nieuwe cd en zal uiteraard deze ten gehore brengen.

Buiten blues, singer/songwriter, rock and roll en rockabilly zal dit jaar ook de cajun muziek en aanverwante stijlen te horen zijn. Dit gebeurd door de internationaal hoog geprezen Nederlandse band Des Fais Do Do.

Traditiegetrouw zijn alle concerten deze avond weer gratis toegankelijk.

Binnenkort meer informatie via: www.arrv.nl





American Roots Route Venlo