Tritel bv levert hosted voip oplossing


Bioscoop Beverwijk 'Cineworld' maakt gebruik van Hosted VoIP van TRITEL BV

ALKMAAR, 20080530 -- Tritel BV, aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een 3-jarige overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van een volwaardige Hosted VoIP oplossing inclusief intelligente 0900 routeringen

Raymond Looze, directeur van TRITEL:" Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP voor het bedrijfsleven, Mobiel, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn wij verheugd dat Cineworld ons heeft uitgekozen als telecomleverancier en kijken uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking".

"De reden dat wij voor dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is als enige in staat geweest om ons telefonieverkeer op een betrouwbare en minstens zo kwalitatieve manier te routeren als we gewend zijn, via hun hoogstaande Hosted VoIP oplossing. Tritel heeft een aanzienlijke kostenreductie kunnen doorvoeren d.m.v. het opzeggen van alle overbodige ISDN en analoge telefoonlijnen en het analyseren van ons 0900 verkeer. Ook besparen wij aanzienlijk op de belkosten.", aldus Edwin Kluft, directeur van Cineworld.

Over Tritel:
Tritel is een innovatie speler met hoogwaardige telecomoplossingen, gebaseerd op de nieuwste VoIP technologieën. Een van de diensten binnen het portfolio van Tritel is Managed VoIP. Deze dienst geeft het bedrijfsleven (tegen zeer geringe investeringen) de beschikking over een complete en volwaardige spraakdienst. Er wordt gebruik gemaakt van een telefooncentrale in het beveiligde datacenter van Tritel. Deze oplossing biedt uitgebreide functionaliteiten die men normaliter slechts kan verwachten bij een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Tevens liggen de belkosten aanzienlijk lager in verhouding tot de traditionele manier van bellen.

Over Cineworld:
Cineworld is een bekende naam in de regio Beverwijk e.o. Je kunt uiteraard terecht in 1 van de bioscoopzalen, alsmede het Cineworld cafe-restaurant voor een heerlijk diner.



Einde persbericht





TRITEL BV