Ingezonden persbericht


Geen broedende vogels aangetroffen op locatie

Groen licht voor
MPF Volendam

VOLENDAM - Niks staat de twee Mega Piratenfestijnen in Volendam nog in de weg. Het ecologisch bureau dat in opdracht van de organisatie de locatie vorige week nogmaals heeft onderzocht, is geen broedende vogels tegengekomen. Eerder waren de twee feesten onder druk komen te staan, nadat vogelliefhebbers hadden geprotesteerd. De locatie aan de Hoogedijk in Katwoude zou teveel broedende vogels herbergen. De gemeente Waterland had al eerder aangegeven niks met de bezwaren te kunnen.

Het feest op vrijdag 30 mei is al uitverkocht. Voor het MPF op 31 mei zijn inmiddels de laatste kaarten in de voorverkoop gegaan. Op de twee feesten zal de crème de la crème van de Nederlandstalige artiestenwereld op het podium staan. Natuurlijk ook met een forse Volendamse inbreng. Het publiek mag optredens verwachten van onder andere Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer, 3 J's, Monique Smit, Wolter Kroes en Marianne Weber.

Programma

Met optredens van: Jan Smit, Nick & Simon, 3J's, Jan Keizer, Monique Smit, George Baker, Tribute tot the Catsband, Jannes, Wolter Kroes, René Schuurmans, Peter Beense, Alex, Thomas Berge, Marianne Weber, Lucas & Gea, Stef Ekkel, Peter Koelewijn, Grad Damen, Helemaal Hollands, Henk Pleket, Dennie Christian, Maribelle, René Karst, Patrick! e.va..

Voorverkoop
Kaarten à 20 euro zijn verkrijgbaar bij J-Style in Volendam, Primera in Hoorn, Primera Wormerplein in Purmerend, Bruna in Alkmaar, Tabaksspeciaalzaak Evers in Heerhugowaard, Bruna in Schagen, Bakkerij Kees Gutter W.C. 't Spil in Monnickendam, Bruna Gedempte Gracht in Zaandam, Tabaksspeciaalzaak Handgraaf in Beverwijk en Bruna in Wormerveer. Daarnaast kan men ook terecht bij alle vestigingen van Music Store in de Benelux en bij Paylogic, tel: 0900-72956442, wwww.paylogic.nl. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar op de site www.megapiratenfestijn.nl.

Locatie:
Tent open: 18.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Meer info:
www.megapiratenfestijn.nl