Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:
'Presentatie: Plannen Go Planet'

Vrijdag 30 mei om 12.00 uur zal Go Planet, haar plannen presenteren aan het volk.

Go Planet Enschede, is een onderdeel van het Grootste Sport én Entertainmentpark van (Noordoost-)Nederland.

Samen met FC Twente-Stadion 'GrolschVeste' en SchaatsStadion 'IJsbaan Twente' zal Go Planet Muziek Sport én meer Volksvermaak bieden aan Nederland, maar vooral aan Twente en haar achterland.

JANNES zal de nieuwe naam onthullen en tevens MISS PLANET, het gezicht van Go Planet, presenteren. Daarbij krijgt hij de spectaculaire medewerking van BOER FRANS!

De nieuwe directie wordt gevormd door twee regio-jongens; Willie Oosterhuis, presentator van o.a. het TV-programma's De Regiotap Toppers te Paard en de Mega Piratenfestijnen en Ronald Nijboer, horeca-man en voorheen chef-sport bij RTV OOST.

De tweehoofdige leiding heeft grootste plannen met Go Planet, maar willen vooral het regiogevoel terugbrengen. JAN SMIT, JANNES en NORMAAL zullen dit jaar hun grote concerten geven.

K3 zal direct de spits afbijten; met 8 uitverkochte concerten zullen de Belgische dames duizenden kinderen het aankomend weekend vermaken in Go Planet. De eerste show staat vrijdag al om 14.00 uur gepland!

Als het hun voorbereiding niet in de weg staat zal dit trio aanschuiven tijdens de presentatie.

De verdere invulling van het programma zal onder het genot van een BOERENHAP & BOERENBORREL gepresenteerd worden door nieuwe Go-planet-directie!

Wij nodigen U uit bij deze spectaculaire opening aanwezig te zijn. Een persmap ligt voor U klaar!

Voor informatie: machteld@go-planet.nl tel. 053 852 7000

Adres: Go Planet
Colosseum 70 Enschede


---- --