Politie Zeeland


---


Z-1094-2008 Man aangehouden voor bezit softdrugs
Op de Binnenvaartweg in Terneuzen is een 25-jarige Belg uit Wilskerke aangehouden omdat hij meer dan vijf gram softdrugs bij zich had.
De aanhouding vond plaats omstreeks 19.26 uur. De man was een bijrijder in een Belgische personenauto. Bikers van de Zeeuwse politie fietsten langs de auto waarin beide mannen zich bevonden en zagen hierin gripzakjes met hennep liggen. Zij spraken beide mannen aan en de bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Nieuwpoort (B) deed vrijwillig afstand van zijn hennep. (vijf gram) Omdat de andere man meer dan vijf gram hennep in zijn bezit had is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij kreeg een boete van ¬ 100,- die hij ter plaatse voldeed. Hierna is de mHij kreeg een boete van E100,- die hij ter plaatse voldeed. Hierna is de man weer op vrije voeten gesteld. Alle verdovende middelen worden vernietigd.

Aanvulling op bericht W-1093-2008
De aangehouden verdachte die door getuigen is aangewezen als verdachte van de steekpartij met dodelijke afloop betreft een 38-jarige man uit Middelburg. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. Wellicht volgt morgen meer informatie. Het onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding is geweest voor het voorval.