The Kelly Family geeft popconcert in Maastricht Music Hall


Eerste popconcert sinds jaren in Nederland

MAASTRICHT, 20080506 -- Het was al bekend dat the Kelly Family OP 30 mei 2008 een concert zou geven in de Maastricht Music Hall, maar nu staat ook vast dat het weer een ouderwets pop/rock concert gaat worden. Met veel oude bekende hits, en de bekende sfeer die erbij hoort. De laatste optredens in Nederland waren akkoestische optredens, voornamelijk in kerken. Maar nu mag er ook weer gedanst worden.

De Iers/Duitse popformatie scoorde eind jaren zeventig ze hun eerste hit met "David' Song". In de jaren 90 scoorden ze nog een nummer 1 hit met "I Can't Help Myself" en een top-10 notering met "Fell In Love With An Alien". Na het hitsucces in de jaren 90 raakte de band bij het grote publiek in de vergetelheid. Enkele leden van de Kelly Family besloten tijdelijk uit de band te gaan. In een kleinere bezetting heeft de Kelly Family tegenwoordig nog wel veel succes bij haar vaste schare fans door heel Europa.

In 1996 verlieten ze de VS om in Spanje te gaan wonen. In 1975 maakte ze hun televisiedebuut onder de naam "Kelly Kids". Hierna treden ze op als straatmuzikanten, maar in 1976 krijgen ze eem contract aangeboden bij een Duitse platenmaatschappij. Na een aantal jaren van straatmuzikant, familie omstandigheden en problemen met de platenmaatschappij worden ze vooral in 1994 in Duitsland zeer populair. Nederland volgt in 1996 met het album "Almost Heaven".

Kaarten a 25,- excl. servicekosten zijn verkrijgbaar via www.easyticket.nl. Deuren open: 19.30. Aanvang: 20.30. Meer informatie op www.reijnen-events.nl.





Ingezonden persbericht