Protestantse Kerk in Nederland


Symposium Vereniging Kerkelijk Werkers

vr 30 mei 2008, 10:00 uur - 16:00 uur
Op vrijdag 30 mei 2008 organiseert de Vereniging Kerkelijk Werkers (VKW) een symposium met het thema: Getuige, helper of metgezel? Het symposium gaat over de professionaliteit van de kerkelijk werker in hermeneutisch perspectief. Prof. R.R. Ganzevoort zal over dit onderwerp spreken. Aansluitend aan het symposium zal de VKW haar jaarlijkse ledenvergadering houden.

Praktische informatie
Het symposium wordt gehouden in de Goede Herderkerk, Willem Alexanderplein 14 te Nijkerk van 10.00 tot 16.00 uur. De kerk ligt op enkele tientallen meters van het NS station. Iedereen is uitgenodigd om deelgenoot te zijn aan een inspirerende dag met visie op het werk en onderlinge ontmoeting.

Kosten
De kosten voor het symposium bedragen voor leden van de vereniging EUR 10. Niet-leden betalen EUR 30 en studenten EUR15 op vertoon van de studentenkaart.

Opgave
Opgeven kan via: secretaris@kerkelijkwerkers.nl of via een opgaveformulier op www.kerkelijkwerkers.nl.

De Vereniging Kerkelijk Werkers is een beroepsvereniging van en voor kerkelijk werkers. De VWK wil een dienstverlenende organisatie zijn. Dit doet ze door het bieden van ondersteuning, verstrekken van informatie en het opkomen voor persoonlijke en collectieve belangen van kerkelijk werkers.