Mojo Concerts
28-5-2008

Laatste dagkaarten Pinkpop verkrijgbaar

Over een paar dagen is het eindelijk zo ver: dan barst de 39e editie van Pinkpop los. Maar liefst drie dagen lang kun je je onderdompelen in het overvolle programma waar iedereen aan zijn trekken komt.

Voordat je vertrekt richting Landgraaf, let even op de volgende punten.

Laat vrijdag 30 mei geen zwarte vrijdag worden
Voor de eerste keer in de geschiedenis van Pinkpop vindt een festivaldag plaats op een normale werk/schooldag. Festivalbezoekers hebben dus last van het normale forensenverkeer. Dat betekent dat 60.000 bezoekers (waaronder 40.000 kampeerders) hinder ondervinden van files op weg naar Landgraaf.

Bezoekers wordt daarom aangeraden met het openbaar vervoer te komen. Meer info over verzorgde busreizen: www.eventtravel.nl, informatie openbaar vervoer info op www.ns.nl, www.veolia.nl en www.9292ov.nl.

Kijk op de Vervoerspagina van de Pinkpopsite voor meer info.

Laatste dagkaarten verkrijgbaar

Meer dan 90.000 kaarten zijn reeds verkocht, maar voor de late beslissers is er goed nieuws: er zijn voor alle dagen dagkaarten verkrijgbaar. Dagkaarten à ¤ 69,- (exclusief servicekosten) zijn o.a. te koop bij de voorverkoopadressen van Ticket Service. Helaas zijn er geen kaarten online meer verkrijgbaar. Kijk voor het volledige addressenoverzicht op de Pinkpop-site.

Dan nog het laatste nieuws van het programmafront: From First To Last is toegevoegd aan Pinkpop-programma. Deze Amerikaanse emocore band wordt een grote toekomst voorspeld en op Pinkpop komen ze hun nieuwe cd presenteren. Zij staan op vrijdag als opener in de GMnext tent. Maar eerst zal SAT2D op de 3FM-stage het festival openen.

Kijk voor het laatste nieuws en alle overige info op de officiële Pinkpop-site.

Vrijdag 30 mei t/m 1 juni 2008
Megaland - Landgraaf (L)
Entree: dagkaarten: ¤ 69,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: vrijdag: 16.00 uur; zaterdag: 13.00 uur; zondag: 12.00 uur