MediaPlaza


Open Communication
More then VoIP!

Als vervolg op het overweldigende succes van het VoIP seminar op 31 mei jl., is Open Communication een verbredings-, én verdiepingsslag op het gebied van Open Source IP-communicatie. De wereld van communicatie verandert door de vele digitale toepassingen die beschikbaar zijn.

Wat staat u te wachten als uw organisatie besloten heeft over te gaan op bijvoorbeeld IP Telefonie? Hoe zit het met de uitwisselbaarheid van de diverse platformen?
Waarom zou je kiezen voor open source voor deze oplossingen en waarom zijn open standaarden onontbeerlijk? Naast verhalen uit de praktijk, worden ook de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied getoont.

Het seminar
Het ochtendprogramma start met een toekomst visie op communicatie door open source VoIP deskundige Olle Johansson. Ook praten wij u graag helemaal bij op het gebied van open source oplossingen voor mobiele apparaten en leggen we uit wat ENUM precies voor u kan betekenen.

Kernwoorden die van toepassing zijn op het boeiende middagprogramma zijn infrastructuur, mobility en best practices. Denk hierbij aan onderwerpen als 'communicatie met onze jongens in Afghanistan', de Asterisk tegenhanger Freeswitch en de vraag wat Amsterdam doet met Open Communicatie toepassingen.

U kunt zich aanmelden via het bovenstaande inschrijfformulier. Deelname aan het seminar is kosteloos. Indien u door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn, verzoeken wij u vriendelijk dit uiterlijk twee werkdagen voor datum van het seminar te melden. Bij te laat afmelden of zonder bericht afwezig te zijn, brengen wij EUR 100,- (excl. BTW) voor facilitaire kosten in rekening.

Waar?
Het seminar vindt plaats bij Media Plaza in de Jaarbeurs (Hal 6) te Utrecht.

Heeft u vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Andrea van Leeuwen via e-mail: andrea.vanleeuwen@mediaplaza.nl of op telefoonnummer 030 - 291 41 20.

Nadere informatie en het complete programma wordt binnenkort op deze pagina gepubliceerd.

Bent u geinteresseerd in het bovengenoemde seminar, dan is wellicht de Asterisk training ook iets voor u:

Trainingsdagen Asterisk (Engelstalig) door Olle Johansson

Asterisk is een linux-based open source PBX die de markt van de IP telefonie en de traditionele PBX volledig heeft veranderd. Steeds meer bedrijven instaleren Asterisk en integreren telefonie in hun bedrijfssystemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het corporate IP netwerk voor de realtime communicatie om zo meer winst en lagere communicatiekosten te realiseren.

Woensdag 20 februari - Training Meet Asterisk - a Quick Start Voor de training op woensdag hoeft u geen uitgebreide technische linux kennis te hebben. Het betreft een algemene introductie. Olle Johanssons laat u kennis maken met de veelzijdigheid en voordelen van het gebruik van Asterisk en geeft u een bondige introductie hoe Asterisk te installeren.

Vrijdag 22 februari - Training Adventures in Asterisk SIP Intergration De training op vrijdag geeft een introductie van SIP en behandelt de details van het Asterisk SIP channel. SIP (Session Initiation protocol) is het meest belangrijke VoIP protocol van vandaag de dag. Vele bedrijven gebruiken het en bijna alle VoIP leveranciers hanteren SIP als standaard.

Als u deelneemt aan beide Asterisk trainingsdagen profiteert u van een korting van EUR190!