Gemeente Rhenen


Bijeenkomst nieuwe inwoners en 18-jarigen

Op zaterdag 31 mei 2008 van 13.00 tot 16.00 uur wordt er een informatiebijeenkomst gehouden voor nieuwe inwoners en 18-jarigen in het gemeentehuis van Rhenen. Er staan die middag stands van verschillende verenigingen in de hal van het gemeentehuis opgesteld.

Ook om het gemeentehuis heen, zal er het één en ander te zien zijn van de gemeente Rhenen. Het gemeentebestuur wil de nieuwe inwoners op een leuke manier kennis laten maken met het Rhenense (verenigings) leven. Ook zal er door de medewerkers van het gemeenthuis een rondleiding door het gebouw worden gegeven.
Voor de 18-jarigen geven leden van de gemeenteraad een presentatie. De bijeenkomst zal om 13.00 uur geopend worden door wethouder Marius Guichelaar. Vervolgens heeft iedereen ruim de tijd om de verschillende informatiestands te bezoeken. Of kunt u zich rond laten leiden door de verschillende afdelingen van de gemeente.
Rond 16.00 uur wordt de middag afgesloten onder genot van een hapje en drankje. Heeft u als nieuwe inwoner, 18-jarige, geen brief ontvangen, maar u wilt deze middag toch graag komen? Dan kunt u zich aanmelden vóór 25 april bij Anne Petra Westeneng 0317-681 673 of anne.petra.westeneng@rhenen.nl (woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig).