Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


WK Amsterdam in Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer

12 maart 2008

Hét voetbaltoernooi voor landenteams uit Amsterdam vindt dit jaar weer plaats in Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer. Sportpark Middenmeer wordt 31 mei en 1 juni het strijdtoneel voor de felbegeerde titel `Wereldkampioen van Amsterdam'.

Voetballers Het is inmiddels de achtste editie van dit multiculturele evenement. Dit jaar is de opzet anders dan voorgaande jaren. Het toernooi duurt dit jaar namelijk twee dagen in plaats van één dag. Dit is zo omdat voor het eerst ook dames en junioren (12 tot 15 jaar) mee kunnen doen.

Jeugd: als je tussen de 13 - 15 jaar bent, kan je, je nog op geven voor het team Suriname of Marokko. Vul hier het inschrijfformulier in.

Jongeren: ben je tussen de 16 en ----> (geen eind leeftijd). Dan kan je, je nog opgeven voor het team Suriname. Vul hier het inschrijfformulier in.

Wil je meespelen met andere landen? Schrijf je dan snel in met je team via de website www.wkamsterdam.nl. Inmiddels hebben zich al heel wat landenteams ingeschreven, dus wees er snel bij! Op 29 februari sluit de inschrijving.