Gemeente Alkemade


31 mei:

Dag van de Bouw in Alkemade

14-05-2008

Verbreding van de A4 is op zaterdag 31 mei geopend voor publiek tijdens de Dag van de Bouw. Deze openstelling is een bijzondere kans om het project van dichtbij te bekijken. Iedereen is van harte welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje achter de schermen te nemen. De Verbreding van de A4 is één van de meer dan 150 spraakmakende locaties in Nederland die in het kader van de Dag van de Bouw zijn opengesteld. Het project Verbreding van de A4 wordt uitgevoerd door de aannemerscombinatie bestaande uit BAM Civiel, BAM Wegen, VTN en van Oord.

Bezoekers zijn zaterdag 31 mei in de gelegenheid om op de bouwplaats, die normaal niet toegankelijk is voor het publiek, te kijken naar de bouw van een aquaduct in de Ringvaart. Vanaf een uitkijktoren krijgt u de gelegenheid de werkzaamheden die plaats vinden goed te bekijken. Daarnaast kunnen kinderen voor een kraan op de foto gaan en is er een grimeur aanwezig.

Verbreding van de A4 is te vinden op de Sotaweg nr. 2 In Roelofarendsveen . Op de website www.dagvandebouw.nl vindt u een routebeschrijving of u kunt onderaan deze pagina een routebeschrijving downloaden. Op www.dagvandebouw.nl staat ook een overzicht van alle andere projecten van de Dag van de Bouw.