Verkoop Nieuwbouwproject Kristal van start - Ouderkerk aan den IJssel

20/05/2008 10:30

Stichting Vestia Groep

Op zaterdag 31 mei start de verkoop van 16 nieuwbouwappartementen in Ouderkerk aan den IJssel. Op de voormalige IJsbaanlocatie bouwt Vestia Midden-Nederland een kleinschalig nieuwbouwproject met de naam 'Kristal'. Kristal bestaat uit twee identieke gebouwen met ieder 8 appartementen.

Het nieuwbouwproject wordt gebouwd aan de noordkant van de gemeente op de hoek van de Burgemeester Neetstraat en de Burgemeester van Waningstraat. In het ontwerp is rekening gehouden met de bouwhoogtes in de directe omgeving, vandaar dat de appartementen slechts 3 woonlagen tellen. De appartementen hebben een vriendelijke uitstraling, de bakstenen gevel wordt afgewisseld met glas. De dakterrassen zorgen voor een speels beeld en bieden de bewoners de mogelijkheid om te genieten van de prachtige buitenomgeving.

Ruime keuze aan appartementen

Kopers hebben in Kristal een ruime keuze uit verschillende 3- en 4- kamerappartementen. Zo zijn er appartementen met een royaal zonneterras, voor de overige woningen bestaat de mogelijkheid om een wintertuin te realiseren. De woningen zijn gelegen op een eiland en zijn bereikbaar via een toegangsbrug. Rondom de appartementengebouwen wordt een binnenterrein aangelegd waar bewoners hun auto kunnen parkeren. De appartementen hebben een startprijs vanaf 200.000,- euro v.o.n. De bouw start naar verwachting medio september 2008.

Toewijzingsprocedure

De woningen zullen bij voorrang worden toegewezen aan geïnteresseerden die woonachtig zijn in, of sociaal gebonden zijn aan, de gemeente Ouderkerk. Daarnaast zijn deze geïnteresseerden minimaal 55 jaar of zijn op dit type woning aangewezen op medische gronden.

Meer informatie

De verkoopbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 31 mei van 11.00 tot 13.00 uur in MFG De Drie Maenen (Abelenlaan 1). Voor meer informatie over de woningen of de toewijzingsprocedure kan men contact opnemen met Verdoold Makelaars op telefoonnummer (0180) 59 15 15, e-mail: info@verdoold.nl. Bezoek ook eens de website www.woneninkristal.nl.





(http://www.woneninkristal.nl)