Strukton


Dag van de Bouw in Lelystad

26 | 05 | 2008

Zaterdag 31 mei is het de Dag van de Bouw. Dan houdt Bouwend Nederland met de aangesloten bedrijven voor de derde keer open huis op 240 bouwlocaties door heel Nederland. De bouwcombinatie Strukton-Moes stelt op deze dag de bouwplaats van het stadshart in Lelystad open voor publiek. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen geĂŻnteresseerden kennis maken met de vele, vaak boeiende of verrassende aspecten van de bouw van een winkelgebied.

Bezoekers van het stadshart kunnen een aantal winkelruimtes en appartementen van binnen bekijken. Verder zal er om 11.00 uur een debat plaatsvinden over onderwijs en techniek met gedeputeerde Andries Greiner als gespreksleider met medewerking van wethouder Jop Fackeldey. Rolbij en Bouwend Nederland verzorgen een informatiepunt over werken en leren in de bouw.

In het gebied Dukaatplein tot aan De Waag bouwen Strukton Bouw en Vastgoed en Moes Bouwgroep in opdracht van Fortis Vastgoed Ontwikkeling vijf nieuwe bouwblokken, die in totaal 30.000 vierkante meter winkeloppervlak gaan bieden. Door de toevoeging ontstaat er een nieuwe winkelstraat die goed aansluit op de bestaande winkelstraten. In combinatie met de renovatie en uitbreiding van De Waag heeft Lelystad straks een compleet en gezellig winkelcentrum.