Gemeente Waalwijk Dag van de Bouw

Bezoek BaLaDe tijdens de Dag van de Bouw

Op zaterdag 31 mei 2008 kun je een kijkje nemen op de bouwplaats waar het wijkpunt BaLaDe wordt gerealiseerd. Tijdens de Dag van de Bouw, een initiatief van Bouwend Nederland, ben je tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de Heermanslaan om de bouwplaats van dit project te bezoeken.

Tijdens de open dag krijg je door middel van een rondleiding de mogelijkheid om te kijken hoe een grootschalig project als BaLaDe gerealiseerd wordt. Naast de rondleiding kun je een DVD over BaLaDe zien, in gesprek gaan met de bouwspecialisten en een kopje koffie of thee drinken.

Het gebouw wordt gerealiseerd door het concern Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV. Op vrijdag 30 november zijn zij gestart met de bouw. Op dit moment wordt de keldervloer gerealiseerd. In BaLaDe zijn straks alle voorzieningen op het gebied van welzijn, zorg, onderwijs, kinderopvang, dienstverlening en zorg voor de bewoners van Baardwijk, Laageinde, De Hoef binnen handbereik.

In 2007 kwamen er ruim 67.000 bezoekers af op de Dag van de Bouw. Voor meer informatie: zie www.dagvandebouw.nl en www.balade.nl.

Publicatie datum 20-05-2008