Gemeente Valkenswaard

werkzaamheden N69 bij Borkel en Schaft

Aanvullende werkzaamheden N69 bij Borkel en Schaft

Zoals aangekondigd heeft Rijkswaterstaat afgelopen weekeinde hermarkeringswerkzaamheden uitgevoerd aan de rijksweg N69 (Luikerweg) tussen de rotonde Borkel en Schaft (Bergeijksedijk/Dorpsstraat) en de Maaij in Bergeijk.

Vanwege het slechte weer kon het werk niet worden afgerond. Daarom zal Rijkswaterstaat het resterende deel uitvoeren op zaterdag 31 mei aanstaande van 06.00 tot 24.00 uur. Op die dag wordt opnieuw de N69(Luikerweg) in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer tussen de rotonde Borkel en Schaft (Bergeijksedijk/Dorpsstraat) en de kruising met de Maaij (gemeente Bergeijk).

Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

De omleidingsroute worden met gele borden aangegeven. De route is als volgt: vanaf de N69 (Luikerweg) via de Bergeijksedijk, Fressevenweg, Eijkereind, Lijnt, Hoek, Burgemeester Aartslaan, Maaij in Bergeijk naar de N69 (Luikerweg) en vice versa.

De wegafsluiting geldt niet voor (brom)fietsverkeer. Voor het busverkeer en de nood- en hulpdiensten zijn in die periode speciale regelingen getroffen.

Meer informatie
Met vragen over de werkzaamheden van Rijkswaterstaat kunt u bellen met het gratis informatienummer 0800 8002 of kijken op www.vananaarbeter.nl.