Ingezonden persbericht

START VERKOOP NIEUWE BEEKLAAN

Zaterdag 31 mei 2008 in woonwinkel Beeklaan 5a

Den Haag, 23 mei 2008 - Zaterdag 31 mei vindt de start verkoop plaats van 12 karakteristieke stadseengezinswoningen en 15 appartementen. Ze liggen aan het begin van de Beeklaan, de Noorderbeekstraat en de Kleine Beeklaan en hebben allemaal een eigen parkeerplaats op een besloten parkeerhof. In de woonwinkel van Bouwfonds Property Development aan de Beeklaan 5a in Den Haag is van 11.00 uur tot 14.00 uur uitgebreide verkoopinformatie te verkrijgen en zijn de verkoopbrochures af te halen. Aanvullende informatie over de Nieuwe Beeklaan is te vinden op www.rabobouwfonds.nl of verkrijgbaar via telefoonnummer (015) 276 04 00.

De twaalf stadseengezinswoningen liggen aan de Noorderbeekstraat en de Kleine Beeklaan en hebben drie of vier woonlagen met in totaal 130 tot 164 m2 woonoppervlak. De stadseengezins­woningen hebben 5 of 6 kamers en riante terrassen aan de achterzijde. De koopsom is vanaf ¤ 286.000,- v.o.n., dit is inclusief een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerhof.
De appartementen liggen aan de Beeklaan en zijn 61 m2 tot 82 m2 groot en de koopsom is vanaf ¤ 166.000,- v.o.n., ook inclusief een eigen parkeerplaats op het parkeerhof. De appartementen tellen 2 of 3 kamers en uitzicht over het levendige Den Haag.

De stadswoningen van Nieuwe Beeklaan fase 2 vormen samen gebouw 2 van de in totaal 5 gebouwen. Deze gebouwen worden gerealiseerd aan het begin van de Beeklaan - tussen de Loosduinseweg en Vinkensteynstraat. Deze nieuwbouw geeft de Beeklaan een heel nieuw gezicht met in totaal 90 appartementen en 14 stadseengezinswoningen. Op de hoek met de Loosduinseweg verrijst een toren met daaraan vast een statig gebouw dat zes verdiepingen telt. De overige vier complexen hebben ieder vier verdiepingen. In 2006 zijn gebouw 1 en 5 in verkoop gegaan en gebouw 3 en 4 worden beschikbaar gesteld voor verhuur.

De architectuur van SCALA Architecten doet denken aan de Haagse grandeur van weleer. De gevels zijn uitgewerkt in voor de buurt kenmerkende architectonische elementen: een combinatie van rood metselwerk met witte banden en versieringen rond de kozijnen. De begane grond is uitgewerkt in grijs en wit stucwerk.



Ingezonden persbericht