Ingezonden persbericht


Persbericht

Nederlands Kampioenschap de Kolonisten van Catan 2008 van start


- kans op reis naar grootste spellenbeurs van de Verenigde Staten -

Almere, 22 mei 2008 Eind mei gaat het door 999 Games georganiseerde Nederlands Kampioenschap de Kolonisten van Catan weer van start. Via 16 voorrondes door het hele land kan iedereen meedingen naar een plaats in de finale om uiteindelijk een gooi te doen naar de felbegeerde titel Nederlands Kampioen de Kolonisten van Catan 2008 eind september. Daarnaast maken alle deelnemers aan de voorrondes kans op een reis naar Gen Con, de grootste spellenbeurs van de Verenigde Staten.

Op 31 mei aanstaande vinden de eerste voorrondes plaats bij Spellenspeciaalzaak De Dobbelsteen in Tilburg en bij Spellenspeciaalzaak De Burcht in Middelburg. In juni volgen er voorrondes in onder andere Arnhem, Klazienaveen, Maastricht, Rotterdam, Haarlem en Groningen. Inschrijven voor de voorrondes kan via de onderstaande winkeliers.*

Onder alle deelnemers aan de voorrondes wordt door 999 Games een geheel verzorgde reis verloot naar Gen Con, de grootste spellenbeurs van de Verenigde Staten. De gelukkige winnaar zal van 14 t/m 17 Augustus in Indianapolis Nederland vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap de Kolonisten van Catan . Meer informatie over deze spellenbeurs is terug te vinden op http://www.gencon.com.

Data voorrondes

Datum

Plaats

Provincie

Aanmelden bij

31 mei

Tilburg

Brabant

De Dobbelsteen

31 mei

Middelburg

Zeeland

Spellenspeciaalzaak De Burcht

7 juni

Klazienaveen

Drenthe

Top 1 Toys Klazienaveen

7 juni

Maastricht

Limburg

Vlieg er Uit

7 juni

Rotterdam

Zuid-Holland

Boekhandel Selexyz Donner

8 juni

Almere

Flevoland

999 Games kantoor

8 juni

Arnhem

Gelderland

Het Spelkwartier

14 juni

Den Haag

Zuid-Holland

Spellenhuis

14 juni

Haarlem

Zuid-Holland

Spellenhuis

15 juni

Groningen

Groningen

Wir War Spellen & Puzzels

15 juni

Amersfoort

Utrecht

De Spellenwinckel

21 juni

Leeuwaarden

Friesland

Spellenspeciaalzaak Spellekijn

21 juni

Zwolle

Overijssel

De Wit Puzzel en Spel

21 juni

Delft

Zuid-Holland

Speldorado

22 juni

Amsterdam

Noord-Holland

The Gamekeeper

22 juni

Utrecht

Utrecht

Never Neverland


* voor de inschrijfvoorwaarden kunt u terecht op www.ggggames.nl

Over 999 Games

Sinds 1990 is 999 Games in de Benelux actief als distributeur van spelproducten. In 1998 begaf het bedrijf zich op het uitgeverspad met een nieuwe generatie bordspellen, die zich van ouderwetse spellen onderscheiden door eerste klas kartonnage, fraai artwork en veelvuldig gebruik van hergebruikte materialen. De spellen kenmerken zich door interessante, vaak historische onderwerpen. Bekende titels van 999 Games zijn: De Kolonisten van Catan, Carcassonne, Regenwormen, Elfenland, Boonanza, Halli Galli en Machiavelli. Meer informatie over de producten van 999 Games is te vinden op www.999games.nl.

###

Voor meer informatie (