Gemeente Lansingerland


Nog enkele gratis kaarten voor groot kinderfeest! ron boszhard

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor een groot kinderevenement op zaterdag 31 mei a.s. in Lansingerland. Hierbij wordt de naam van het nieuwe park van Lansingerland bekend gemaakt. Het wordt één van de grootste stadsparken van Nederland!

Optreden van VOF de Kunst en Ron Boszhard!

Het feestelijke evenement voor kinderen vindt plaats in een grote feesttent op het terrein waar het nieuwe zwembad gaat komen aan de Berkelseweg in Bergschenhoek. De middag start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur. VOF de kunst

De bekende groep VOF de Kunst zal deze middag op een hele grappige manier de bekende liedjes van Annie M.G. Schmidt ten gehore brengen! Verder vindt er een prijsuitreiking plaats van de Jip en Janneke kleur- en tekenwedstrijd en wordt tot slot op een ludieke wijze de naam van het park bekend gemaakt.

De presentator van deze middag is niemand minder dan Ron Boszhard, van o.a. Z@ppsport, Pluk de dag en Te land, ter zee en in de lucht!

De gratis kaarten zijn af te halen bij de receptie van het gemeentehuis in Berkel en Rodenrijs aan de Raadhuislaan. Maar wees er snel bij, want op = op. U kunt van te voren natuurlijk ook even bellen of er nog kaarten zijn, op telefoonnummer (010) 800 40 00. Vraagt u dan naar de receptie van Berkel en Rodenrijs.