Vriendschapsconcert Wibi Soerjadi voor Indonesië

Morgenavond zal er in het "Musiater" aan de Bommersheufsestraat 62 te Zevenaar een groots opgezet vriendschapsconcert worden gegeven met medewerking van o.a. de befaamde pianist Wibi Soerjadi en de Indonesische Ambassadeur Junus Effendi Habibie. Dit concert is in eerste instantie bedoeld voor het bedrijfsleven, met als doelstelling de banden tussen Nederland en Indonesië te verstevigen.

De Ambassadeur van de Republiek Indonesië heeft toegezegd aanwezig te zijn, alsmede minister Maria van der Hoeven, Hans van Baalen, Jacques Brijl (voorzitter van Stichting Horizon Holland), Thomas Lepeltak, president OAD Groep Joop ter Haar, directeur Pelita Henriette Ferdinandus en vele andere belangrijke personen uit het bedrijfsleven.

Inmiddels kunnen wij u ook melden dat Wibi Soerjadi inmiddels heeft toegezegd op korte termijn een uniek concert te verzorgen voor de Indonesische President Susilo Bambang Yudhoyono.

Graag zouden wij van U willen vernemen of u belangstelling heeft om opnamen te maken van het concert. Zowel Wibi Soerjadi als de Indonesische Ambassadeur zijn beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie en interviewaanvragen kunt u zich wenden tot de heer Peter Logman: 06-13257087 of sl.lotus@orange.nl.

Bij voorbaat dank voor uw interesse.
Hoogachtend,

Peter Logman - bestuurslid Stichting Horizon Holland 06-13257087
sl.lotus@orange.nl

en

Liana Wijtsma - PR medewerkster Stichting Horizon Holland 06-15020975
lianawijtsma@hotmail.com