Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - mishandeling in horecazaak                      |
De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 31 mei een 33-jarige man uit Zutphen aangehouden nadat hij een personeelslid van een horecazaak in de binnenstad mishandelde. De man is ingesloten voor verhoor.

De man was omstreeks 03.30 uur een horecazaak gezet nadat hij een vrouwelijk personeelslid had mishandeld. De man had aan een gokkast gezeten op het moment dat de zaak wilde sluiten. Ondanks de nodige waarschuwingen om te stoppen ging hij door. Toen de vrouw de strekker uit de gokkast trok, mishandelde hij de vrouw. De verdachte werd aangesloten en is ingesloten voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Zutphen - politie onderzoekt vechtpartij                  |
De politie onderzoekt een vechtpartij die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats vond in de Beukerstraat in Zutphen. Een 20-jarige Zutphenaar is aangehouden en één slachtoffer moest zich met een hoofdwond in het ziekenhuis laten behandelen.

De politie kreeg rond 02.40 uur een melding dat er een vechtpartij gaande was voor een horecazaak in de binnenstad. De amokmakers zouden zijn gevlogen. Bij de komst van de agenten werden twee mannen met bloedende hoofdwonden aangetroffen. Het letsel van één van hen was zodanig dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht voor behandeling. Terwijl de agenten een beeld van de vechtpartij kregen, verscheen een vermoedelijke verdachte ter plaatse en werd aangehouden. Duidelijk is dat meerdere personen bij de vechtpartij betrokken waren. De slachtoffers waren afkomstig van een vriendengroep uit Klazinaveen. De politie stelt een verder onderzoek in.

|     |Lochem - jacht gezonken                                   |
De eigenaar van een jacht dat in het water van de jachthaven in Lochem lag, heeft vrijdag 30 mei een beroerde boodschap gekregen. Zijn jacht bleek te zijn gezonken.

De politie en brandweer kregen rond 10.30 uur een melding dat een jacht zinkende zou zijn. Bij de komst van de hulpverleningsdiensten bleek er niemand aan boord te zijn. Het jacht was inmiddels gezonken en een defect toilet was de vermoedelijke oorzaak. Er moest een speciale kraan aan te pas komen om het jacht te bergen.

Einde berichten
---


---


---

---- --