Politie Zeeland


---


O-1095-2008 Auto's bekrast, Goes
In Goes zijn afgelopen nacht diverse auto's bekrast. Tot dusver zijn er door de politie 26 beschadigde auto's aangetroffen.
De auto's stonden o.a. geparkeerd in de Calsstraat, Cornelis Houtmanstraat, Laan der Verenigde Naties, Evertsenstraat, Heemskerkstraat, Pasteurstraat en de Jacob Catsstraat. De meeste krassen zijn aangebracht met een scherp voorwerp aan de zijde van de rijbaan.

De politie is op zoek naar mensen die afgelopen nacht iets bijzonders hebben gezien of gehoord. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of via het telefoonnummer 0900 - 8844.

W-1096-2008 Bedrijfsauto botst op middengeleider, Vlissingen
Op de Spuistraat is zaterdagmorgen rond 07.00 uur een 38-jarige Middelburger met zijn bedrijfsauto op een middengeleider gereden.
De man kwam aangereden vanaf het Bellamypark toen hij de controle over het stuur verloor. Hierdoor reed hij tegen de betonnen rand (ca 45 cm hoog) van de middengeleider. De 38-jarige bestuurder liep bij het ongeval een pijnlijke nek en arm op. Hij is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Zijn auto raakte aan de linker voorzijde zwaar beschadigd.

O-1097-2008 7-Jarig jongetje gewond aan been na beknelling, Dreischor
Een 7-jarig jongetje uit de gemeente Schouwen-Duiveland is zaterdagmorgen ernstig gewond geraakt aan zijn been nadat hij bekneld was komen te zitten in een plantmachine.
Het ongeval vond plaats op een stuk landbouwgrond aan de Gaanderseweg. Het kind zat achterop een tractor met daarachter gekoppeld een plantmachine. Op de een of andere manier is het jongetje met zijn broekspijp vast komen te zitten in de aandrijfas waarna zijn onderbeen bekneld raakte. Door omstanders was nog geprobeerd het jongetje los te krijgen maar dit was niet gelukt. Met behulp van de gealarmeerde brandweer lukt dit wel en werd het jongetje per traumaheli overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

O-1098-2008 Garageboxen in brand, Goes
De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verstrekken over een brand die zaterdag rond 03.45 uur ontstond in een aantal garageboxen aan de Berkenstraat.
Drie van de zes garageboxen brandden geheel uit. De andere drie hadden geen brandschade opgelopen. De brand is door de brandweer geblust. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Aanvulling op bericht W-1093-2008
Het slachtoffer van de dodelijke steekpartij is een 21-jarige Middelburger.

Z-1099-2008 Goederen weg uit woning, Terneuzen
Zaterdag tussen 04.00 en 07.30 uur zijn diverse goederen weggenomen uit een woning aan de Amberboomstraat.
Er werden diverse sieraden, een gsm en een portemonnee met inhoud ontvreemd. Het schadebedrag is niet bekend.