High-Way presenteert zijn eerste Nederlandse Videoclip


Nieuwe Gay Lifestyle showt zich dmv mix van diverse muzikale stylen

AMSTERDAM, 20080530 -- Dat een professionele videoclip ook mogelijk zonder die duizenden euro's die iedereen vraagt mag duidelijk zijn, deze was in 25,70 gerealiseerd. High-Way maakte het waar. Hij nam contact op met The Artist Advice en regelde dat zijn eerste videoclip voor een prikkie realiteit werd. Morgen 31 mei 2008 presenteert hij zijn videoclip en daarmee single "I want some More" in de Badcuyp, Amsterdam om 15.00.

High-Way maakt al jaren electronische muziek. De laatste maanden heeft hij veel muziek verspreid onder white labels. Een aantal albums zijn op Itunes te vinden. Om de stap van underground naar het grote publiek te maken is een single met videoclip gerealiseerd. De video werd geschoten en geëdit in 24 uur tijd. Zijn stijl wordt gezien als gezicht van een nieuwe generatie electronic muziek door middel van de mix van muzikale stylen en vertolkt een nieuwe (gay) lifestyle. In o.a. Duitsland is deze al doordrongen, Nederland is aan de beurt.


Om iedereen de kans te geven met High-Way in contact te komen nodigt hij iedereen uit voor de Pressrelease op 31 mei 2008, 14.00 zaal open, om 15.00 vind na het laten zien van de making of de release plaatst, Badcuyp, Amsterdam. Voor de eerste 50 gasten is er free champagne.

High-Way is een producer van electronische muziek. Hij releaste op internet al diverse albums. Dit is zijn eerste videoclip. high-way.webs.com/

The Artist Advice is het enige adviesbureau voor artiesten. Het bureau staat sinds koninginnedags Oranje Catwalk behoorlijk in de publiciteit. High-Way is een van honderden klanten die het bureau promoot en marketingtechnisch en praktisch ondersteunt. Meer informatie: www.theartistadvice.nl