Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Heerhugowaard, 29 mei 2008

Officiële uitreiking nieuw publieksblad voor Musicals

Vakblad Musical-Nieuws wordt publieksblad Backstage Musical

Aanstaande zaterdag 31 mei wordt het eerste nummer van Backstage Musical officieel uitgereikt aan Johnny Kraaijkmap jr in Theater aan het Spui in Den Haag. Het magazine Backstage Musical is ontstaan uit Musical-Nieuws, het eerste Nederlandstalige vakblad voor muziektheater dat eind 2007 gelanceerd werd en direct omarmd werd door professionals. Door de aanhoudende vraag naar een publieksblad, gaat het magazine door onder een nieuwe formule én nieuwe naam.

Johnny Kraaijkamp is één van de geïnterviewden in het eerste nummer van Backstage Musical. Aanleiding is zijn rol als één van de vaders in de Amsterdamse versie van De Fantasticks. Andere geïnterviewden in het magazine zijn onder andere René van Kooten, Ellen Evers en Eelco Claassen. Verder is er ruimte voor nieuws, previews, recensies, achtergrondverhalen, aantrekkelijke aanbiedingen en een katern voor professionals.

De uitreiking van Backstage Musical vindt plaats om 19.30 uur in de foyer van Theater aan het Spui in Den Haag, voorafgaande aan de feestelijke Haagse première van de langstlopende Broadway musical De Fantasticks. Het eerste nummer van Backstage Musical telt 76 pagina's en is vanaf volgende week te koop. Nummer 2 verschijnt op 29 augustus tijdens de Uitmarkt als start van het nieuwe theaterseizoen.

----------

Wanneer u aanwezig wilt zijn bij de uitreiking of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met: Kees Moltmaker & Bianca van der Veer
Uitgever & hoofdredacteur Backstage Musical
072-5723232 / 06-51076832
info@backstage-musical.nl

Het coverbeeld van Backstage Musical is in hoge resolutie rechtenvrij beschikbaar via de online beeldbank van De MediaVilla.


* Wilt u aansluitend de première van De Fantasticks bijwonen kunt u deze met ¤ 7,50 korting bestellen bij kassa@theateraanhetspui.nl of 070 34 65 272 o.v.v.Backstage Musical