Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

ZATERDAG 'ECLECTIC!' IN PODIUM Hardenberg

Hardenberg -, ECLECTIC! is een feest dat staat voor een gruwelijke heavy mix van dirty house en sweet urban music. Alleen de beste dj's zijn zaterdagavond en -nacht in Podium Hardenberg uitgenodigd.

Zaterdagnacht staat er een line-up om he-le-maal van uit je dak te gaan. On the desk's ondermeer 'Kenneth G', bekend van de 'Nopeisdope' feesten, 'DR. Ray' en het superduo Goodfellas die b2b de meest vette mix neerzetten en niet eerder rusten voor de tent volledig op z'n kop staat! Kenneth G. is de man weet hoe hij een zaal helemaal los kan laten gaan en heeft dit al meerdere keren bewezen op onder andere Nopeisdope! Kenneth G draait, naast in Podium, in alle andere vooraanstaande clubs in Nederland en vaak op feesten waar ook andere grote namen te vinden zijn. Om het geheel af te sluiten is er Dr. Ray die met zijn groovy house sounds Hardenberg beloofd wakker te schudden.

Speciaal voor aanstaande zaterdag is dat in de vroege avond Podium tussen 22.00 en 23.00 de entree gratis heeft. Meer programma-informatie op www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht