Gemeente Valkenswaard

evenementen

Maatregelen evenementen

Muziek in 't Zonnetje
Op woensdagmiddag 4 juni organiseert het Centrum voor Muziek en Dans, in samenwerking met De Hofnar, een presentatie van leerlingen onder de noemer 'Muziek in 't Zonnetje'. Optredens vinden plaats op het Hofnarplein. Het evenement begint om 13.30 uur en eindigt rond 17.30 uur.

Galatoer
Op woensdag 4 juni vindt van 18.00 tot 21.00 uur een optocht van klassieke auto's plaats tussen het gebouw van scholengemeenschap Were Di aan de Emmalaan en Inspiration Point aan de Maastrichterweg. De stoet volgt de route: Peperstraat, Prins Bernhardstraat, Wilhelminapark, Emmalaan, Maastrichterweg. In verband met de optocht en het opstellen daaraan voorafgaand worden de betreffende delen van het Wilhelminapark, de Emmalaan en de Maastrichterweg afgesloten voor alle verkeer tijdens de genoemde tijden.

Jubileumviering KPJ Dommelen
Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni zal een jubileumviering plaatsvinden van de KPJ Dommelen. In verband met de viering zal het Van Bruhezedal tussen het KPJ-gebouw en het Josrisdal voor alle verkeer worden gesloten. Het evenement begint op zaterdag van 16.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur.