Gemeente Leeuwarden

Problemen met inloggen DigiD

Bron: Gemeente Leeuwarden (04-06-2008) Wegens een technische storing is het voor personen van buiten de Gemeente Leeuwarden momenteel niet mogelijk om in te loggen met DigiD. Onze Excuses voor de overlast.

Voor de onderstaande diensten kunt u ook de volgende weg bewandelen:

Verhuizing doorgeven
U kunt schriftelijk uw verhuizing doorgeven. U moet dan het volledig ingevulde formulier 'Aangifte adresverandering' en een kopie van uw geldige legitimatiebewijs opsturen naar de Gemeente Leeuwarden.

Uittreksels
U kunt op verschillende manieren een uittreksel uit de Burgerlijke stand of de Gemeentelijke basisadministratie aanvragen:


1. U kunt het uittreksel persoonlijk aanvragen en ophalen aan de balie van het Stadskantoor. U moet zich dan wel legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. De kosten van de aanvraag moeten direct worden voldaan en het uittreksel is klaar terwijl u wacht.


2. U kunt ook een ander machtigen om het voor u aan te vragen. U moet dan schriftelijk toestemming geven dat de gemachtigde een uittreksel voor u aan kan vragen en u moet aangeven waarvoor het uittreksel nodig is. Deze machtiging moet door u ondertekend zijn en de gemachtigde moet een geldig legitimatiebewijs van zichzelf meenemen. Daarnaast moet een geldig legitimatiebewijs van u of een kopie daarvan worden meegenomen.

Het uittreksel kunt u ook schriftelijk of via de mail aanvragen. U moet aangeven waarvoor het uittreksel nodig is en er moet een kopie of scan van uw geldige legitimatiebewijs meegestuurd worden.