Gemeente Stein


Stein stimuleert sportactiviteiten via Bos-project

Sportdag Groenewald op 4 juni

Op woensdag 4 juni wordt er weer een sportdag georganiseerd op scholengemeenschap Groenewald in Stein. Dit jaarlijks terugkerend evenement zal dit jaar, mede door subsidiegelden van de BOS impuls, uitgebreid kunnen worden. De sportdag was altijd al een leuke dag voor leerlingen van Groenewald, maar dankzij de extra gelden is het mogelijk om dit jaar ook te experimenteren met andere vormen van sport.

Streetsoccertoernooi in Molenpark Urmond op 7 juni Op 7 juni organiseert het jongerenwerk van Partners in Welzijn in Molenpark Urmond een streetsoccertoernooi voor jeugdigen. Jeugdigen in alle leeftijdscategorieën zijn welkom.
De gemeente Stein heeft met een gedeelte cofinanciering met de landelijke overheid (Bos-project) gelden ter beschikking gesteld om sportactiviteiten te ontplooien in onze gemeente. Het toernooi start om 12:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Dus kom kijken en voetbal mee met je eigen team! Voor de winnaars zijn leuke prijzen te verdienen.

In de zomermaanden zet het jongerenwerk op meerdere locaties haar streetsoccer en pannakooi op. Wanneer ze bij jou in de buurt komen laten we je nog weten.