Gemeente Eersel


Nieuw welstandsbeleid

De Gemeente Eersel is van plan om de huidige welstandsnota te herzien. Wij willen graag een breed draagvlak creëren voor het toekomstige welstandsbeleid in onze gemeente. Dit toekomstige beleid kan zijn een nieuwe welstandnota maar ook het welstandsvrij maken van de gemeente behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn op zoek naar enkele geïnteresseerde burgers die willen deelnemen aan een klankbordgroep.

De klankbordgroep zal bestaan uit burgers, architecten, een afvaardiging van de welstandscommissie en monumentencommissie, stedenbouwkundige en vertegenwoordigers van de politieke partijen binnen de Gemeente Eersel. De klankbordgroep zal naar verwachting 2 keer bij elkaar komen. De bijeenkomsten zullen in de avond plaatsvinden. Meer informatie over de data, het programma, de locatie en dergelijke, ontvangt u na aanmelding.

U kunt zich tot vrijdag 13 juni aanstaande aanmelden bij de heer B. Bierens. Via e-mail: b.bierens@eersel.nl of telefonisch via doorkiesnummer 0497-531 341. Ook voor meer informatie kunt u met hem contact opnemen.