Thuiswinkel.org verwacht 20 procent stijging online verkopen in 2008


ffShoppen.nl biedt startende webwinkels oplossing

NOORDWIJKERHOUT, 20080604 -- Branche organisatie Thuiswinkel.org meldt dat over 2008 een online groei wordt verwacht van meer dan twintig procent ten opzichte van het jaar ervoor, waarmee de omzet zich flink richting de vijf miljard euro beweegt. ffShoppen.nl speelt in op deze steeds verder groeiende behoefte naar het opstarten van nieuwe webwinkels en het laten stijgen van de verkopen van bestaande webwinkels.

Steeds meer mensen besluiten om online een bestelling te plaatsen. In 2007 gaf 61% aan weleens iets online te hebben aangeschaft. Daarnaast heeft bijna 80% minstens één maal per maand toegang tot internet. Boeken, Cd's, Dvd's en computerhardware zijn nog steeds hardlopers, maar daarnaast behoren online kruidenierswinkels en kledingwinkels tot de grote groeiers onder de internetverkopen.

Internetdienst en webshop speelt in op de steeds verder groeiende behoefte naar het opstarten van nieuwe webwinkels en het laten stijgen van de verkopen van bestaande webwinkels. Een eigen online webshop opstarten brengt een hoop tijd, geld en het hebben van speciaal verstand met zich mee.

ffShoppen.nl biedt bedrijven een fulfilment systeem aan waarbij ffShoppen.nl alles regelt van het aanbieden en adverteren van de producten tot aan de verzending van de bestelling.

"De klant kan eenvoudig zijn productbestand naar ons toe sturen en wij verzorgen de rest. Eenvoudiger een online webshop beginnen kan bijna niet. Doordat de producten van de klant op onze webshop worden verkocht, is de verkoopkans vele malen groter, dan als de klant slechts een aantal producten in een eigen webshop verkoopt. Daarnaast bieden wij diverse betalingsmogelijkheden aan, staan onze producten op vergelijking websites en zijn wij lid van de Thuiswinkel organisatie", aldus Mark van Zelst directeur van ffShoppen.nl.