KNHS


Nieuwe mogelijkheden Nationale Sportpas
3 juni 2008

De Nationale Sportpas heeft een nieuw marketinginstrument ontwikkeld in samenwerking met Vicipay. Vanaf nu is het mogelijk om toegangskaarten voor sportevenementen online te bestellen via de Nationale Sportpas en te betalen met je Sportpastegoed. De website is flexibel ingericht waardoor het voor elk sportevenement kan worden aangepast.

Sportpashouders kunnen nu heel gemakkelijk via de website van Nationale Sportpas toegangskaarten bestellen voor hun favoriete sportevenement of wedstrijd. Een Sportpashouder kan zelf bepalen of het bedrag volledig of voor een deel wordt afgeschreven van zijn of haar Sportpastegoed. Het openstaande bedrag is bij te betalen met iDEAL.

Het CHIO, het grootste internationale (outdoor) paardensportevenement van Nederland, is het eerste evenement waar Sportpashouders toegangskaarten voor kunnen kopen. De toegangskaarten voor het CHIO zijn met korting online te bestellen. Naast het voordeel voor de Sportpashouder om kaarten online te bestellen is het dus ook voordeliger. De per email wordt een bevestiging van de bestelling toegezonden. De Sportpashouder neemt zijn of haar Nationale Sportpas (ter identificatie) en de bevestigingsemail mee en kan het sportevenement bezoeken.

Nationale Sportpas zet haar communicatiemiddelen in voor de promotie voor elk sportevenement. In de maandelijkse saldo emailing wordt een item geplaatst en verder ondersteunt op de website van Nationale Sportpas. Deze ondersteuning uit zich in een banner, vermelding Nationale Sportpas Nieuws en doorlink naar actiepagina. Op deze actiepagina kunnen de kaarten direct worden besteld. De bestelmodule is voor elk sportevenement in te richten.

Van de sportbonden en sportorganisaties vernemen wij graag of er sportevenementen en/of wedstrijden zijn die in aanmerking komen voor de online verkoop van toegangskaarten. De Nationale Sportpas heeft al enkele organisaties van sportevenementen benaderd om het nieuwe instrument toe te passen.

Meer informatie
Op de homepage van Nationale Sportpas is te zien hoe het CHIO wordt gepresenteerd. De pagina over het CHIO bevat de link naar de bestelmodule.