Generali

NBVA leden Rotterdam regio bezoeken Generali Diemen

Speciaal voor de leden van NBVA Rotterdam regio heeft Generali, in samenwerking met de NBVA, op 3 juni haar rode loper uitgerold voor een wederzijdse kennismaking. Het formele middagprogramma, met daarin de regio vergadering, vond plaats op het hoofdkantoor in Diemen. Hier maakten zij kennis met de Italiaanse uitstraling en Nederlandse professionaliteit van Generali.

Formele gedeelte
Tijdens de ledenvergadering de aanwezige leden actuele ontwikkelingen binnen de branche en de vereniging. Vervolgens hebben zij nader kennis gemaakt met Generali als dé specialist op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen. Jaap Oudijk, directeur Marketing & Communicatie gaf een presentatie over Generali in het algemeen met natuurlijk aandacht voor de spraakmakende Generali TV commercials. En over het actuele thema Banksparen in het bijzonder.

Informele afsluiting
De formele dag is afgesloten met een avondvullend programma in hartje Amsterdam. Na een rondvaart door de Amsterdamse grachten, genoten zij een heerlijk diner. Een gepaste afsluiting van een geslaagd bezoek.

NBVA Leden Rotterdam regio op bezoek bij Generali

Publicatiedatum: 04-06-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008