Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Vierspanrijders naar Outdoor Gelderland

04/06/2008

De Steeg, 4 juni 2008
Van 4 tot en met 8 juni vindt op de terreinen van Landgoed Middachten in De Steeg, vlakbij Arnhem, de vierde editie plaats van het zeer succesvolle internationale concours hippique Outdoor Gelderland. De kern van het programma bestaat uit internationale dressuur-en springsport, maar het schitterende Landgoed Middachten leent zich daarnaast uitstekend voor één van de mooiste takken van paardensport: het vierspanrijden. Op zondag 8 juni nemen vierspanrijders Edwin van der Graaf, Harry de Ruyter, Koos de Ronde, Peter de Ronde, Hans Heus en Ton Monhemius het tegen elkaar op. De uit De Steeg afkomstige internationale parcoursbouwer Joop Brink is net als voorgaande jaren verantwoordelijk voor de hindernissen van dit menspektakel. Drievoudig Wereldkampioen IJsbrand Chardon verzorgt samen met omroepster Pam van Geloven het commentaar tijdens de wedstrijd.

Evenals eerdere edities biedt de marathon op Landgoed Middachten de toeschouwers de gelegenheid de prestaties van de deelnemers van zeer nabij te volgen. In het hart van Outdoor Gelderland, het promodorp, worden twee voor het publiek gemakkelijk bereikbare hindernissen gebouwd. De andere twee bouwwerken worden opgesteld in het hoofdstadion waardoor de toeschouwers vanaf de comfortabele tribunes de vaardigheden van de topmenners kunnen volgen. Na afloop van de marathon kan men in de zomerse ambiance van Kasteelfair Middachten en de Culifair met haar unieke restaurantjes heerlijk nagenieten.

Voor het complete programma, het laatste nieuws en alle informatie omtrent het bestellen van toegangskaarten kunt u kijken op www.outdoorgelderland.nl. De kaartverkoop is in handen van TopTicketLine, telefoon 0900-3005000 (45 cpm).

www.outdoorgelderland.nl

Koos de Ronde won alle voorgaande edities van de marathon op Outdoor Gelderland
Foto: Luifoto