Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Vacansoleil geeft klanten volop EK voetbal op de camping

Eindhoven, 4 juni 2008 - Vacansoleil, marktleider in luxe kampeervakanties, gaat op zijn campings veel aandacht besteden aan het naderende EK voetbal. Van 7 - 29 juni hoeven Vacansoleil klanten geen minuut van het spektakel te missen.

Op bijna alle campings waar Vacansoleil accommodaties aanbiedt is het mogelijk om het EK voetbal op de televisie te volgen. Veel campings hebben daar aparte ruimtes voor (binnen, maar vaak ook buiten), of bieden op grote schermen de TV beelden aan.

De meeste klanten geven er de voorkeur aan om samen met andere campinggasten naar de uitzendingen te kijken. Het gezamenlijk volgen van de wedstrijden geeft op de campings een gezellig, internationaal sfeertje. Op veel Vacansoleil campings wordt daarop ingespeeld met het animatieprogramma en vinden activiteiten rond de uitzendingen plaats. Alle campings die het EK voetbal aanbieden hebben op de Vacansoleil brochurepagina een speciaal pictogram met een TV en een voetbal. Ook op de site is dit pictogram bij de campings vermeld.

Over Vacansoleil: Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

EINDE BERICHT