Ingezonden persbericht


`KLIBER4LIFE ZUIVERRR'

`Viben', `Loungen', `Springuuhh' en Magnifico waren allen grote hits van deze 3 mans hitformatie KLiber. Met hun megahit `Viben' bereikte de groep zelf de tweede plaats in de Nederlandse Top 40 in 2004. In datzelfde jaar werd de groep uitgekozen tot populairste act voor discotheken en won daar zelfs een Publieks Award mee ! Daarna was heel Nederland bekend met deze Top groep, die vandaag de dag nog steeds elk weekend op de diverse podia in en buiten Nederland staan !

`Zuiverrr' is de eerste single van het nieuwe en tevens gelijknamige album wat in het najaar van 2008 op de markt komt, voor de videoclip van `Zuiverrr' is de groep afgereisd naar Mamaris in Turkije en de videoclip van de single is dan ook zeer zomers en zorgt ervoor dat als je ernaar kijkt dat je meteen in een zomerse stemming komt !

De titel van de single geeft aan dat KLiber4life zich inzet tegen de watersnood ramp(en) die zich op dit moment wereldwijd afspelen en KLiber4life zal 10% van de opbrengsten van `Zuiverrr' schenken aan het goede doel wat zich inzet voor `Zuiver water' in de diverse watersnood gebieden (Unicef) !!!

`Zuiverrr' is een vrolijke zomers ingestelde release want volgens de mannen van KLiber4life is er dit jaar op `Fouradi' na geen enkele Nederlandse `Urban' act geweest die lekkere commerciële muziek maakt en de liefhebbers aan het dansen krijgt ! `Zuiverrr' is de nieuwe zwoele zomerhit van 2008 !

Kliber4life is op 14 juni het voorprogramma van `Reggaeton grootheid' DADDY YANKEE in `Ahoy' Rotterdam ! Dat is dan ook de plek waar KLiber4life hun nieuwe single `Zuiverrr' officieel zal presenteren gevolgd door een speciale zomertour door de Nederlandse discotheken, de `ZUIVERRR TOUR' !!!

RELEASE PLANNING THE NETHERLANDS: 12 JUNI 2008

For interviews, performances, info and licensing contact:

BBass Music & Events Group, Impuls 145, 1446 WE, Purmerend, The Netherlands Phone: +31 (0)299417123, Fax: +31 (0)299642655, EMail: info@bbassmusic.com www.bbassmusic.com


---- --