Gemeente Dinkelland


PERSBERICHT

Van: Joost Meijer
Datum: 3 juni '08
Betreft: Evenementen Denekamp

Denekamp timmert aan de weg met evenementen

De gemeente Dinkelland wil met de VVV-Denekamp, MKB-Denekamp, de horecabedrijven op het Nicolaasplein en de Stichting Toeristische Ondersteuning Denekamp (STOD) gezamenlijk optrekken om meer evenementen in Denekamp te kunnen organiseren.

Nu het nieuwe Nicolaasplein bijna gereed is en de VVV een prachtige en prominente plek heeft op ditzelfde plein hebben de horecabedrijven op het Nicolaasplein, de VVV en de STOD op initiatief van de gemeente de koppen bij elkaar gestoken om de krachten te bundelen en Denekamp verder op de (toeristische kaart) te zetten.

De partijen stellen in afstemming een evenementenkalender op voor Denekamp met aansprekende evenementen die gedurende het jaar georganiseerd worden. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk aan te sluiten bij reeds bestaande evenementen en die verder uit te bouwen. Maar ook nieuwe evenementenconcepten zullen ontwikkeld worden. De gemeente heeft speciaal voor de organisatie van evenementen in het recente verleden een evenementencoördinator aangesteld die ook in dit traject het voortouw neemt om de partijen bij elkaar te brengen en gebruik te maken van de expertise, ervaring en middelen van de verschillende partijen.

Gedacht wordt aan evenementen zoals bijvoorbeeld muziekfestivals, zomercarnaval of een culinair evenement.

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Team Communicatie, Joost Meijer, telefoonnummer 0541-854 100 of 06-16594593 of jwg.meijer@dinkelland.nl.


---- --