Evangelische Omroep

Goedemiddag,

Vanavond te gast in Knevel & Van den Brink:

Rita Verdonk
Haar voorjaarstournee door Nederland loopt bijna ten einde. Hoeveel steun heeft Rita Verdonk voor haar beweging in het land gekregen? Hoe loopt het met de fondsenwerving? En weet ze inmiddels hoe ze het fileprobleem gaat oplossen?

Frits Barend
Het EK gaat straks beginnen, maar het legendarische 'Villa BVD' is er niet meer bij. Daarom schuift Frits Barend vanavond voor een keer aan bij de tafel van Knevel & Van den Brink. Over Oranje, de bondscoach en over een interview dat Frits onlangs had met Johan Cruijff.

Prem Radhakishun
Tot 5 uur vannacht zat hij voor de buis. En er ging een gejuich op in huize Radhakishun toen Obama zijn overwinning op Hillary Clinton claimde. De meest hysterische Obama-fan van de Lage Landen doet verslag van zijn historische nacht.

Ruud Smeehuijzen
De familie van de vorig jaar gesneuvelde Nederlandse militair Timo Smeehuijzen heeft genoeg geld ingezameld voor de bouw van een meisjesschool in Uruzgan.Timo kwam een jaar geleden om door een zelfmoordaanslag in Uruzgan. Bij die aanslag kwamen ook zeven Iraakse kinderen om. Ruud Smeehuijzen, de vader van Timo, voelde zich geroepen iets te doen voor de families van de omgekomen kinderen. Volgende maand begint de bouw van de eerste school.

Sidekick: Myrthe Hilkens

Met vriendelijke groet,
Evangelische Omroep

Aldert Baas
EO Communicatie

T - 035 647 47 13