WhiZZ Computers lanceert Ricavision Vave100 afstandsbediening


RIEL, 20080604 -- whiZZ Computers lanceert de eerste universele afstandsbediening met Windows Vista SideShow technologie in Nederland. Ricavision's Vave100 universele afstandsbediening biedt directe toegang en volledige controle over 24 verschillende types home entertainment apparaten, Windows Vista Media Center en Windows SideShow.

Windows SideShow technologie maakt het mogelijk om nieuwsberichten, weersinformatie, email, aandelenkoersen en foto's te bekijken. Daarnaast kun U muziek selecteren en afspelen, informatie ophalen over bioscoopfilms en nog veel meer. Al deze informatie is beschikbaar op het ingebouwde 2.4 inch LCD kleurenscherm. Met een druk op de groene knop wordt Windows Vista Media Center geactiveerd en kunt U alle Media Center functies bedienen.

De Vave100 biedt de mogelijkheid om 24 verschillende types van in totaal 1900 apparaten te bedienen en kan daarnaast geprogrammeerd worden om ontbrekende apparaten toe te voegen. Met de macro functie is het mogelijk om met 1 toetsdruk meerdere apparaten in 1 keer te bedienen.

whiZZ Computers is gespecialiseerd in Media Centers op basis van Windows Vista Media Center en biedt advies, reparatie, maatwerk en distribueert componenten.

De Vave100 afstandsbediening is beschikbaar vanaf begin juli. Meer informatie is te vinden op www.tv0.nl