Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg 4 juni

TILBURG, 4 juni 2008

Tilburger aangehouden voor winkeldiefstal

TILBURG: De politie heeft dinsdagmorgen rond 10.30 uur een 37-jarige inwoner van Tilbuger aangehouden in een supermakt aan het Korvelplein. De man had een fles wijn meegenomen zonder te betalen. Een winkelmedewerker betrapte de man. Hij is na verhoor met een transactie van 150 euro heengezonden.

Politie vindt gestolen gereedschappen bij Tilburger

TILBURG: Twee Tilburgers van 17 en 34 jaar zijn dinsdagmiddag kort na 15.00 uur aangehouden in en nabij een woning aan de Thomas van Aquinostraat. De politie kreeg een anonieme tip dat er op de plaats bij de woning diverse gestolen gereedschappen zouden liggen. Ter plaatse bleek dat inderdaad zo te zijn. Beide mannen zijn op het bureau in verzekering gesteld; de politie doet verder onderzoek.

Tilburger gearresteerd na steekincident

TILBURG - De politie heeft woensdagmorgen rond 01.15 uur een 19-jarige inwoner van Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident dinsdagavond in park de Horion. Daar werd dinsdagavond rond 20.30 uur een 18-jarige Tilburger diverse malen gestoken. De dader vluchtte na het incident op een fiets weg. Het slachtoffer, dat in het ziekenhuis behandeld werd aan de oppervlakkige steekwonden, kon de politie een naam en signalement van de dader geven. De ruzie van de twee moet in de relationele sfeer gezocht worden. De 19-jarige verdachte is op het bureau ingesloten voor verder onderzoek.

Verkeerscontroles in Tilburg-Noord en Oisterwijk

TILBURG - Agenten van het politieteam Tilburg-Noord/Oisterwijk hebben woensdag een grote verkeersscontrole gehouden. Dat gebeurde op drie locaties in het teamgebied. De eerste betrof de Brucknerlaan in Tilburg-Noord. Daar gingen vijf bestuurders op de bon wegens te hoge snelheid en rijden op het fietspad. Bij een snelheidscontrole aan de Moergestelseweg in Oisterwijk kregen achttien passanten een bekeuring. Ook werden er vier prenten uitgeschreven voor niet dragen van de autogordel, niet kunnen tonen van het rijbewijs en niet handsfree bellen. De laatste controle was op de Sprendlingenstraat in Oisterwijk. Daar reden drie bestuurders te hard, hadden er vijf geen gordel om. Ook kon een bestuurder geen rijbewijs tonen, van een ander bleken de remlichten van zijn aanhangwagen niet in orde. Samen met nog twee bekeuringen voor het niet dragen van een helm en niet beschikken over een rijbewijs komt het totaal op 39 bekeuringen.

Tilburger mishandelt zijn vrouw

TILBURG: De politie heeft woensdagmidag een 45-jarige inwoner van Tilburg aangehoudens wegens huiselijk geweld. Agenten reageerden kort na 14.00 uur op een melding dat er in een woning in Tilburg-Noord een vrouw was mishandeld. Dat gebeurde, nadat de man en zijn vrouw een woordenwisseling hadden gehad. Hun zoon was daarvan getuige. De 45-jarige verdachte is ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul