Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

KansRijk 2008, hét evenement voor duurzaamheid en innovatie

5 juni 2008 9.00-17.00 uur

Op 5 juni heeft de vierde editie van KansRijk 2008 plaats. Dit evenement van SenterNovem in het NBC in Nieuwegein is dé plek om meer te weten te komen over duurzaamheid en innovatie.

Wat kan dit voor u betekenen en wat kan de overheid voor u betekenen? Innovatie en duurzaamheid kunnen ook in uw bedrijf of organisatie de oplossing bieden voor een gezonde en verantwoorde economische groei. KansRijk richt zich op het bedrijfsleven, overheden, kennisinstellingen, adviesbureaus, kennispartners en maatschappelijke organisaties. Het evenement is hét platform waar partijen met belangstelling voor duurzaamheid en innovatie met elkaar de mogelijkheden en de nieuwe ontwikkelingen ontdekken en bespreken. Zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast krijgen ze inzicht in de kennis en regelingen van SenterNovem op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Dit jaar richt KansRijk zich op de duurzame en innovatieve ontwikkelingen in Mobiliteit (Schoon rijden doe je zo), Gebouwen (Klimaatneutraal kan), Biobased economy (Bewust met biomassa), Duurzaamheid (Gewoon groener werken), Industrie (Innovatief omspringen met energie) en Water (In, rond en met het water). KansRijk 2008 wordt georganiseerd door de Ministeries van EZ, VROM en V&W, Octrooicentrum Nederland, de EVD, Syntens en SenterNovem. Naast de plenaire sessies Duurzaam Innoveren - Kansen voor Ondernemers, Van Wieg tot Wieg (C2C) en Energie in de prachtwijk biedt KansRijk 2008 onder meer een ruime keus aan interessante workshops en paviljoens op de beursvloer, themacafés en een Meet & Greet.

Inschrijven en meer informatie

* Relevant

* www.senternovem.nl/kansrijk

Logo KansRijk