Vakbladpers nomineert 5 bureaus voor Marktonderzoekbureau van het Jaar

15/05/2008 13:33

MarktOnderzoekAssociatie.nl

Op 5 juni 2008 worden voor de eerste keer de MOAwards uitgereikt aan onderzoekers, onderzoekbureaus en organisaties die zich in het afgelopen jaar op één of andere wijze in positieve zin hebben onderscheiden. Tijdens een spetterend feest in Beachclub Riche te Bloemendaal worden - onder het genot van zomerse drankjes en een smakelijke barbecue - de winnaars van de MOAwards bekend gemaakt. Tijdens de Award-uitreiking zijn diverse optredens gepland en de avond wordt feestelijk afgesloten met een flitsend optreden van de Booming Piano's. Deze avond mag je niet missen!

Voor de titel 'Marktonderzoekbureau van het Jaar 2008' zijn vele inzendingen van hoogwaardige kwaliteit binnengekomen. De jury, bestaande uit George Görtemöller (oud-directeur NIMA/ en VMO), Leon Bouman (hoofd-/eindredacteur Adformatie), Theo van Vugt (hoofd-/eindredacteur Tijdschrift voor Marketing/MolBlog), Luuk Ros (hoofd-/eindredacteur Marketing Tribune) en Jan Roekens (hoofd-/eindredacteur Clou), heeft alle inzendingen uitvoerig besproken en heeft na ampele overwegingen de volgende vijf bureaus genomineerd.


1) Blauw Research te Rotterdam


2) BrainJuicer te Rotterdam


3) MetrixLab te Rotterdam


4) Ruigrok NetPanel te Amsterdam


5) TNS NIPO te Amsterdam

De belangrijkste criteria voor de jury waren hoe het bureau zich op positieve wijze heeft gemanifesteerd c.q. het marktonderzoek goede diensten heeft bewezen. Bijvoorbeeld op het gebied van baanbrekend onderzoek, ruimte aan trainees/stagiaires, goede bedrijfsvoering, actieve richting onderwijs, actief bevorderen van toepassing branche- en andere codes, actief in beroepsorganisaties en maatschappelijke betrokkenheid.

Voor de genomineerden voor de overige titels 'Bedrijfsonderzoeker van het Jaar 2008' , 'Bureauonderzoeker van het Jaar 2008, 'Wetenschapsprijs van het Jaar 2008' en 'Feedback Innovatie Project van het Jaar 2008' wordt verwezen naar http://www.moaweb.nl/moawards/nominaties(underscore)moawards

Voor meer informatie over de MOAwards en het programma zie www.moawards.nl of via de MOA 020 - 686 93 28.

Kaarten voor de MOA-beachparty en Award-uitreiking kunnen vóór 29 mei a.s. besteld worden via http://www.moaweb.nl/moawards/kaarten-bestellen

De entreeprijs bedraagt Euro 49,- (persoonlijke MOA-leden) / Euro 79,- voor niet-leden. Deze prijs is excl. BTW en inclusief drankjes, hapjes en barbecue.





http://www.moawards.nl