Gemeente Baarn

5 juni wijkschouw in het buitengebied

Het Wijk- en buurtgericht werken van de gemeente start binnenkort ook in het buitengebied ten noordoosten van Baarn. Op donderdag 5 juni vindt een wijkschouw per fiets plaats door de wijk Buitengebied Oost (Eembrugge, Bisschopswaai en Zuidereind). De fietstocht vertrekt om 9.00 uur vanaf het gemeentehuis (Stationsweg 18). Iedereen mag meefietsen.

Woensdag 11 juni om 19.30 uur is er een wijkavond voor bewoners van het buitengebied, die wordt gehouden in de kantine van de Gemeentewerf aan de Drakenburgerweg 21. Hier worden de resultaten van de bewonersenquête en de wijkschouw bekend gemaakt. Verder is er een presentatie over de ontwikkelingsmogelijkheden van het platteland in het kader van het 'Nationaal Landschap'. De politie vertelt meer over openbare orde en veiligheid in het gebied.

De bewoners kunnen zich aanmelden voor de wijkavond via het toegezonden formulier. Aanmelden voor de wijkschouw per fiets kan bij de coördinator wijk- en buurtgericht werken, via e-mail: frankeline-van.nieuwenhuijzen@baarn.nl of via tel. (035)5481614.