Gemeente Boxtel

Bewonersavond Boxtel - Oost

Zoals u al eerder in deze rubriek heeft kunnen lezen gaat het College van burgemeester en wethouders ook dit jaar weer op bezoek in de verschillende wijken en kernen van Boxtel. Tijdens een bezoek staat het prettig leven in de wijk / kern centraal. Het College wil graag bewoners van Boxtel-Oost ontmoeten om met hen van gedachten te wisselen over de goede dingen in de wijk maar zeker ook over de knelpunten en wensen. Dit jaar staat het bezoek aan Oost op donderdag 5 juni op het programma. De bewonersavond vindt plaats in Brede School Wilgenbroek, ingang Dr. De Brouwerlaan 74.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

In overleg met de Stichting Wijkorgaan Oost is het volgende programma voor de bijeenkomst opgesteld:

19.30 uur - welkom door de wijkwethouder - voorstellen College van burgemeester en wethouders en het Wijkteam - verantwoording afgehandelde zaken naar aanleiding van het eerdere collegebezoek - resultaten Leefbaarheidonderzoek 2008 - bespreking ingebrachte wensen / knelpunten - gelegenheid tot het stellen van vragen aan de collegeleden, leden van het Wijkteam en ervaringen uitwisselen met medebewoners 21.30 uur afsluiting

Hoe meer inwoners van Oost aanwezig zijn, hoe nuttiger en gezelliger het bezoek verloopt. Wij hopen u te mogen ontmoeten op de bijeenkomst in uw wijk.

29-05-2008
---