Jezus geeft zijn visie op het EK-voetbal

05/06/2008 14:28

Reint Gaastra Producties B.V.

PERSBERICHT

Apeldoorn, 5 juni 2008

Dit is een origineel persbericht

Jezus geeft zijn visie op het EK-voetbal

Houdt Jezus zich dan ook al met voetbal in het algemeen en het EK-voetbal in het bijzonder bezig? Het antwoord is 'ja'. Althans hij houdt er een spirituele visie op na en hij somt de zegeningen van het voetbal voor de mensheid op. Jezus zijn zienswijze komt uitgebreid naar voren in een recente digitale nieuwsbrief van het erkende Argentijns-Nederlandse medium drs. Gabriela Gaastra-Levin. Hierin is een uitgebreide openbaring over voetbal en het EK van de spiritueel meester opgenomen.

Zo maakt Jezus duidelijk dat voetbal een uiting is van de speelse ontwikkeling van de man. Waar nog niet zolang geleden mannen om de haverklap met echte wapens ten strijde trokken, zijn ze nu aan het spelen. Jezus: "In het verleden voerde men veelal oorlogen om land te bezitten en om zich een deel van Moeder Aarde toe te willen eigenen. Het feit dat nu het gevecht tussen stammen en bevolkingsgroepen een andere vorm heeft aangenomen en zich via sport en met name via het voetbal manifesteert is een teken dat het collectieve bewustzijn op Aarde op een hoger peil is gekomen en dat allerlei conflicten op een speelse manier uitgewerkt kunnen worden. Zo geeft bijvoorbeeld het Europees Kampioenschap Voetbal aan alle Europese landen, ook al zijn ze niet op een toernooi vertegenwoordigd, de mogelijkheid om hun eenheid te ervaren, oude wonden - bijvoorbeeld als gevolg van de Tweede Wereldoorlog - te helen en religieuze, economische en culturele verschillen te overbruggen. Datzelfde principe geldt uiteraard ook voor toernooien als de strijd om de Azië Cup, de Copa Libertadores in Zuid-Amerika, de Afrika Cup en het Wereldkampioenschap Voetbal."

Aan het voetbal en het maken van doelpunten blijkt verrassenderwijs ook een seksueel aspect te zitten. Door duizenden jaren mannelijke dominantie op Aarde is er een overschot aan mannelijke energie op de planeet ontstaan. Door het voetbal wordt volgens Jezus de overtollige mannelijke energie gekanaliseerd en draagt dit bij aan de harmonie en het evenwicht tussen man en vrouw in de wereld.

Als een ploeg langer balbezit heeft, betekent dit dat de spelers langer met elkaar in staat zijn om verbonden te blijven en om in de 'flow' te zijn. Dit leidt volgens Jezus op een gegeven moment tot een ontlading door middel van het maken van een doelpunt. En dat nu is te vergelijken met het overgeven van het mannelijke aan het vrouwelijke. Wanneer de bal in het doel verdwijnt, wordt er uiteindelijk contact gemaakt tussen de mannelijke en vrouwelijke energie.

Volgens Jezus symboliseert het doel de vrouw die veroverd dient te worden. Daarbij is de doelman van de tegenpartij is de laatste bewaker van de vrouwelijke energie die als ultieme uitdaging voor de aanvallende ploeg functioneert. "Via het maken van een doelpunt wordt eigenlijk een versmelting tussen het vrouwelijke en mannelijke tot stand gebracht. Deze versmelting wordt uitgebreid gevierd in een moment van vreugdevolle ontlading dat we kunnen vergelijken met een orgastisch gevoel dat ontstaat wanneer het mannelijke en het vrouwelijke met elkaar versmelten."

Jezus sluit af door te stellen dat de meest intense doelpunten worden gemaakt als beide ploegen elkaar krachtig uitdagen om tot een grote prestatie te komen. Ook de houding en het gedrag van trainers, technische staf, bestuurders, sponsors, supporters en de media zijn uiteindelijk van wezenlijke invloed op het te bereiken resultaat van het voetbalteam.

Ook belangrijk is de constatering dat sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder op een krachtige wijze bijdragen aan de verbroedering van de landen en de eenwording van de wereld. Jezus: "Nu wordt er al regelmatig om continentale bekers gespeeld, maar in de toekomst zullen ook de intercontinentale wedstrijden en competities - eveneens op het niveau van clubteams - een nog belangrijker rol gaan spelen. Deze ontwikkeling heeft een wezenlijke invloed op het eenwordingsproces van de mensheid. Sport in het algemeen en het populaire voetbal in het bijzonder stellen de mensen in staat elkaar te leren kennen en te erkennen."

Jezus noemt helaas geen winnaar van het EK 2008, maar noemt zichzelf wel supporter van de gehele mensheid en als zodanig van elk deelnemend team.

Links: www.openbaringen.com (zie onder nieuwe openbaringen)





http://www.openbaringen.com