Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Kunst & Natuurroute Vreewijk groot succes

Zaterdag 24 mei was een feestelijke dag in Vreewijk. Veel mensen, waaronder portefeuillehouder Robbert Baruch van de deelgemeente Feijenoord + een hoop enthousiasme, prachtige natuur en mooie kunst. Dit alles onder een stralende zon.

Levende kunst
Het begon allemaal met de opening door wethouder Dominic Schrijer. Opgeluisterd door een stoet aan levende kunstwerken. In het dagelijkse leven zijn dit leerlingen van de Schreuderschool, maar nu waren ze nauwelijks te herkennen. Ze kregen (muzikale) ondersteuning van een band met majorettes.

Wandeling
De optocht betekende het startsein van een tweedaags kunst- en natuurfestijn. Aan de hand van een routekaart kon men wandelen door het prachtige groen in Vreewijk en tegelijkertijd ook genieten van veel kunstuitingen op verschillende locaties. Bezoekers konden ook nog de kunstmarkt bezoeken in het atrium van scholengemeenschap Johannes Calvijn.

Samenwerking
De Kunst & Natuur route komt uit de koker van Ondernemend Vreewijk én in samenwerking met kunstenaars, verenigingen, scholen en kerken. Met zn allen maakten ze deze speciale dagen tot één groot succes.

(foto: Een van de levende kunstwerken.)