Gemeente Teylingen

midzomernachtevenement

Kom genieten van het midzomernachtevenement

05 juni 2008

PERSBERICHT 3 juni 2008 - Het voetveer `De heere Schouten', dat vaart tussen Koudenhoorn en de Zwanburgerpolder in Warmond, bestaat dit jaar 100 jaar. Daarom organiseert de gemeente Teylingen op zaterdagavond 21 juni een midzomernachtevenement. Zowel op recreatie-eiland Koudenhoorn als in de Zwanburgerpolder in Warmond kunt u tussen 21.00 tot 23.00 uur genieten van verschillende soorten muziek.

Inhoud evenement

Vanaf 21.00 uur ontvangt de gemeente u op Koudenhoorn bij de aanlegsteiger van het voetveer. Hier krijgt u uw kaartje voor de overtocht. Na de overtocht begeleiden fakkels u in de Zwanburgerpolder naar de plek waar u naar muziek kunt luisteren. Jongeren van 15 tot 25 jaar van De Speelkring uit Voorhout geven vijf verschillende voorstellingen waaronder zang en gedichten.

Nadat u genoten hebt van De Speelkring, brengt het voetveer u weer terug naar Koudenhoorn. Daar kunt u bij het strandje tegen betaling genieten van een drankje en een hapje en luisteren naar muziek van het Schippertjeskoor uit Warmond. Rond 23.00 uur eindigt hier het evenement. Het is een doorlopend evenement en u kunt dus zelf bepalen hoe laat u wilt beginnen.

Inschrijven

Deelname aan dit evenement kost 7,50 euro per persoon. Omdat u met het voetveer overgevaren wordt, is er een maximum aan het aantal deelnemers gesteld. U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen aan:midzomernacht@teylingen.nl of te bellen met Meriam Voorn via telefoonnummer 0252 - 783 300. De kosten betaalt u ter plekke. Op de dag zelf kunt u zich ook nog ter plekke inschrijven als het maximum aantal deelnemers niet bereikt is.