Stadsdeel Zeeburg

Wijkweb op het Flevoparkfestival

5 juni 2008
Op 25 mei was Wijkweb Indische Buurt present op het Flevoparkfestival. Ondanks het slechte weer was het een feestelijk boel.

Podium Flevoparkfestival

Honderden mensen bezochten de informatiemarkt met 40 kramen. Het buurtpodium voor artiesten uit de buurt was zeer goed bezocht door een enthousiast publiek. Er was een speciaal concert voor ouderen uit het Flevohuis. In de buurtbus waren bewoners met elkaar in gesprek hoe de Indische Buurt sterker te maken.

Veel kinderen en ouders namen deel aan de activiteiten van dag van het park: zo werden in dat kader klussen voor mussen vogelhuisjes gemaakt. Jalan Jalan kwam met een muzikale optocht met kunstzinnige poppen. Op een ideeënmuur waren ideeën van bewoners gepresenteerd, waar je op kon stemmen. Jongeren konden op een graffitimuur hun ideeën verbeelden. Er was een groot wijkweblint, dat alle activiteiten verbond. De wijkwebagenda is te vinden op allemaalburen.nl.

Over wijkweb op het Flevoparkfestival is een film gemaakt door het kinderpersbureau. Deze film wordt binnenkort vertoond.