Noordwijkerhout Verkeersongeval op N206

De politie heeft hulp geboden bij een aanrijding op de N206 die plaats vond tussen de oprit van de Van Berckelweg en de 's Gravendamseweg in de richting van Noordwijkerhout. Twee auto's botsten op donderdag 5 juni, rond 14.00 uur, op elkaar. De oorzaak van het ongeval wordt door de verkeersdienst van de politie onderzocht.

De twee inzittenden van de ene auto, een 48 jarige man en een 34 jarige vrouw uit Den Haag, werden uit voorzorg uit de auto geknipt omdat zij klaagden over nek- en rugklachten. Zij zijn beiden naar het ziekenhuis overgebracht. De inzittende van de andere auto, een 41 jarige man uit Leiderdorp, is met eenzelfde soort klachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer is aanwezig geweest om de inzittenden op een zorgvuldige manier in samenwerking met het ambulancepersoneel uit de auto te halen. Ook lekte er brandstof waardoor er een schoonmaakactie op touw moest worden gezet om de weg te reinigen. De N206 is in beide richtingen afgesloten geweest.

Gouda Aanrijding tussen auto en fietser

De politie heeft op donderdag 5 juni, rond 08.15 uur, hulp geboden bij een aanrijding op de kruising van het Albert Plesmanplein met de Ridder van Catsweg. Een 24 jarige automobilist uit Gouda reed over het Albert Plesmanplein en nam de afslag Ridder van Catsweg. Hij zag echter een 14 jarige fietser uit Gouda over het hoofd. De fietser werd geraakt klapte op de voorruit van de auto om daarna weer op de grond te vallen. In zijn val raakte hij echter een andere fietsster, een 15 jarig meisje uit Gouda. Zij had geen verwondingen, de jongen raakte gewond aan zijn knie.

--- einde berichten ---