Gemeente Almelo

AANLEG PARKEERPLAATSEN HOEK APPELSTRAAT KALKOVENWEG

5 juni 2008 - Onlangs is in het gebied achter het station rondom de nieuwe ROC, om de parkeerproblemen in deze buurt te verminderen, een blauwe zone ingevoerd. Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen in de Kalkovenweg gaat de gemeente Almelo 10 extra parkeerplaatsen aanleggen op het grasveld in de hoek van de Kalkovenweg en de Appelstraat. Het Ingenieursbureau van de gemeente Almelo heeft aannemersbedrijf Reef opdracht gegeven om deze werkzaamheden uit te voeren.

Duur van de werkzaamheden
De werkzaamheden starten op 9 juni 2008 en zullen omstreeks 20 juni 2008 gereed zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Gevolgen voor het verkeer

Tijdens de werkzaamheden worden geen wegen afgesloten. Wel kan het zijn dat machines en vrachtwagens de doorgang - enige tijd - gedeeltelijk zullen belemmeren.

Ook voor deze parkeerplaatsen geldt dat bij het parkeren een parkeerschijf of een parkeerontheffing nodig is, net zoals de andere parkeerplaatsen binnen het blauwe zonegebied.

Informatie

Mochten er vragen zijn betreffende de uitvoering van het werk, dan kunt u contact opnemen met de opzichter van het werk de heer H. Velten, tel.: 0546 - 54 10 89. Voor vragen over het ontwerp kunt u contact opnemen met de heer A. van Hofwegen, tel. 0546 - 54 15 79.

Zie ook

* Blauwe zone rondom ROC